Site Overlay

Politik

Fra strategi

Til implementering

Hvad skal der til, for at skabe succes som politiker?

For at være ærlig, så vil jeg sige, at det er utrolig svært, at skabe succes som politiker. Grunden til, at det er så utrolig svært at få succes er, at man bliver nødt til at kende det område man arbejder indenfor utrolig godt, for at lykkes med sit projekt.

Min erfaring er, at gode politiske løsninger tager udgangspunkt i lokale ildsjæle, som virkelig ved noget om et område. Kunsten for en politiker er derfor at have øret til jorden, og samle de bedste projekter op.

Tag eksemplet med Power to X, som var Socialdemokratiets sidste store slagnummer. Det skabte vi, ved at rende rundt og snakke med Teknologisk institut, Aarhus universitet og snakke med alle nørderne. De gode nørder, som ikke har nogen lobbyistisk agenda.

Når man så har fundet et rigtig godt projekt, ved at drikke kaffe med en masse kvikke folk. Så skal man have det igennem i folketinget, byrådet eller i en regionen. Det er så næste udfordring.

I denne fase, skal man have et stærkt netværk, OG udarbejde et kompromis, som alle kan se sig selv i.

Kompromisset skal være sådan, at de politiske parter kan se sig selv i det.

Til sidst skal man KOMMUNIKERE projektet ud. Også dette er mega svært, fordi medier i dag er spredt ud over en del forskellige platforme.

I sidste ender handler om viden, indsigt og så kreativitet i forhold til at få strikket løsningen sammen og formidlet godt.

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. |  by